Grav accident rutier, seara trecută, în judeţul Prahova. Un TIR scăpat de sub control a distrus un atelier de tâmplărie PVC, iar apoi a intrat violent într-o farmacie. Impactul a fost atat de puternic, încât şoferul a rămas prins în mormanul de fiare, iar la scurt timp s-a stins. Martorii spun că bărbatul circula cu viteză mare şi a pierdut controlul pe şoseaua udă.

Imaginile dramatice vorbesc de la sine. Autotrenul a spulberat totul în cale, cu viteză.

Articolul continua dupa recomandari

O viteză care l-ar fi condus spre moarte pe bărbatul de 60 de ani. Ningea abundent seara trecută pe DN1B, iar în Valea Călugărească, şoferul nu a mai putut controla mastodontul. A derapat pe şosea şi a intrat, în primă fază, într-un atelier de tâmplărie PVC, pe care l-a pus la pământ. S-a oprit, apoi, în interiorul unei farmacii.

Imediat după impact un participant la trafic s-ar fi oprit la faţa locului şi le-ar fi povestit martorilor că şoferul TIR-ului ar fi trecut pe lângă el cu o viteză de peste 100 de kilometri la oră.

În impactul extrem de violent, bărbatul a rămas captiv în mormanul de fiare şi moloz. S-a stins la scurt timp.

Era o persoană încarcerată în TIR, a fost inconştientă, au constat pompierii. După ce a fost extras din maşină am constatat leziuni incompatibile cu viaţa, persoana decedată - dr. Adriana Nicorescu, SAJ Prahova

TIR-ul, înmatriculat în Iaşi, nu avea încărcătură în remorcă. Trupul neînsufleţit al şoferului a fost transportat la Medicina Legală pentru necropsie. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.