Doi tineri de 24 și 28 ani și-au pierdut viața în accidentul de la Grăjdana, Buzău, produs după ce șoferul unui BMW cu volan pe drepta a pierdut controlu, într-o curbă, a lovit un cap de pod și a zburat zeci de metri peste un gard, ajungând într-o curte.

Tragedia a avut loc azi-noapte, în jurul orei 03:00, pe drumul județean 100H, în zona localității Grăjdana, comuna Tisău, Buzău.

Articolul continua dupa recomandari

Adrian Stupinaru, șoferul BMW-ului, se întorcea de la discotecă împreună cu alți doi prieteni, Ricardo Câmpeanu, 24 de ani, și Gabriel Manafu, 45 de ani, potrivit buzoienii.ro.

Într-o curbă, Adrian a pătruns pe contrasens, a lovit mai multe podețe, a retezat un copac, a rupt un gard și s-a oprit cu roțile-n sus în curtea unui sătean din Grăjdana.

Adrian a murit la 28 de ani, dupa ce BMW-ul pe care il conducea a zburat zeci de metri, la Grajdana, BuzauVezi 3 imagini în Galerie

Foto: Adrian Stupinaru

În urma impactului extrem de violent, bucăți din BMW s-au împrăștiat pe o distanță de circa 50 de metri, iar mașina a aterizat cu roțile în sus în curtea unei case.

Adrian și Ricardo, pasagerul din dreapta, au murit pe loc. Ricardo împlinea 25 de ani luna viitoare.

Vezi 3 imagini în Galerie

Foto: Ricardo Câmpeanu

Gabriel Manafu, pasagerul din spate de 45 de ani, e în stare gravă la spital.

Cei doi tineri morți au lăsat în urmă familiile îndurerate.