Accident violent filmat pe bulevardul Mamaia! Un tânăr a intrat cu bolidul într-un copac, după o cursă periculoasă surprinsă de un martor. Şoferul a trecut milimetric pe lângă o altă maşină, înainte de impact. A scăpat ca prin miracol fără răni şi este căutat acum de poliţişti.

Cu viteză ameţitoare, mai mulţi şoferi gonesc pe bulevardul Mamaia. Pare o cursă ilegală, printre zeci de maşini. Un martor filmează momentul când, într-o curbă, primul bolid iese brusc de pe şosea. La volan se afla un tânăr care ar avea doar 18 ani. A fost la un pas să lovească şi alte maşini.

Articolul continua dupa recomandari

”S-a dus pe banda a treia in viteza, si-a dat seama ca il loveste, din fata venea masini, si a trebuit sa faca dreapta din scurt si a pierdut controlul volanului”, spune un martor.

Maşina a lovit puternic bordura şi un stâlp de pe marginea drumului, apoi s-a oprit într-un pom. Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre roţi pur şi simplu s-a rupt. Ca prin minune, şoferul a scăpăt nevătămat.

În această zonă s-a produs accidentul şi încă au rămas la faţa locului rămăşiţele bolidului. O ambulanţă a sosit aici imediat. Şoferul nu a avut însă nevoie de îngrijiri medicale, aşa că a refuzat transportul la spital.

Poiţiştii s-au autosesizat în acest caz şi vor stabili dacă şoferii care apar în imagini participau la o cursă ilegală. Tânărul care a provocat accidentul riscă să rămână fără permis.