Revoltă pe traseul pe care este dus Gheorghe Dincă de anchetatori, care reconstituite răpirea Alexandrei Măceşanu. Criminalul din Caracal a fost aproape linşat de oameni, fiind nevoie de intervenţia mascaţilor.

Gheorghe Dincă a fost adus la liceul "Mihai Viteazul" din Caracal pentru reconstituirea zilei în care a fost răpită Alexandra Măceșanu.

Articolul continua dupa recomandari

Pe traseu, el a fost apostrofat de oameni, cărora nu le vine să creadă că acele orori s-au petrecut la doi paşi de casele lor.

Bărbatul a mărturisit că, după ce a răpit-o, a dus-o pe fată acasă, unde a omorât-o, iar mai apoi i-a ars acesteia trupul în butoiul din curte.

El trebuie să prezinte în detaliu procurorilor ce s-a întâmplat în cazul fetei. 

Avocatul familiei Luizei susţine ca reconstituirea nu va include și simularea arderii în aceleași condiții, cu aceleași materiale, în același loc, în butoiul unde Gheorghe Dincă a spus că a ars trupurile celor două fete. 

Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-ar fi ucis pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost adus, în această dimineață, în locuința sa din Caracal.

El va trebui să prezinte în detaliu procurorilor ce s-a întâmplat în cazul Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu. Cele două reconstituiri vor fi integral filmate şi au loc în casa ororilor unde presupusul criminal trebuie să indice întocmai paşii urmaţi.