Până pe 26 iunie, cei mari, dar şi cei mici sunt aşteptaţi la piscina de la Ateneul Român, amplasată în Piaţa George Enescu din Bucureşti. Piscina are o lungime de 20 de metri, 10 metri lăţime şi o adâncime de 1,5 metri, iar accesul este GRATUIT!

Timp de 6 zile, vor fi organizate cursuri de înot pentru copii, activităţi acvatice, precum aqua fitness, aqua gym, aqua bike, aqua boxing, iar seara, piscina este deschisă bucureştenilor dornici să înoate.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 1 imagini în Galerie

Evenimentul este organizat de Camelia Potec, care prin acest eveniment vrea să promoveze mișcarea în apă și să marcheze și retragerea ei oficială din activitatea de sportiv.

“Această festivitate de retragere nu o fac pentru propria persoană, ci pentru a le mulţumi celor care mi-au fost alături, celor care timp de 22 ani din activitatea mea sportivă şi-au pus amprenta asupra calităţii mele de om, de sportiv dar şi asupra performanţelor mele. Organizez împreună cu prietenii şi partenerii mei un eveniment inedit, o festivitate de retragere inedită, un proiect de suflet pentru a atrage cât mai multă lume şi de a încuraja locuitorii acestei ţări şi din Bucureşti să facă mişcare. Să conştientizeze că într-o piscină de înot nu trebuie doar să ştii să înoţi. Într-o piscină poţi face mai multe activităţi şi poţi face mişcare ca şi pe uscat”, a declarat Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Toţi cei care vor să participe la activităţile din bazin trebuie să prezinte de la medic o adeverinţă medicală că este apt de efort şi un aviz epidemiologic.