Accident dramatic în Germania în apropiere de Dortmund. Un român de 20 de ani care se afla la volanul unui bolid s-a izbit puternic de un copac în timpul unei depăşiri periculoase. În urma impactului soţia lui împreună cu fiul lor de patru ani murit. Tatăl se află acum la spital în stare gravă alături de celălalt copil al său, o fată de doi ani, şi ea grav rănită.

Totul se întâmpla sâmbătă seară la ora locală 22.50. Românul, un tânăr de 20 de ani, ar fi pierdut controlul volanului după o manevră periculoasă de depăşire şi s-a izbit frontal de un copac de pe marginea carosabilului.

Articolul continua dupa recomandari

În acele momente în maşină se aflau trei pasageri. Soţia bărbatului, o tânără de 20 de ani şi cei doi copii ai lor de doi şi patru ani.

Martori la accidentul cumplit, locuitorii din oraşul german Lunen au sărit numaidecât în ajutorul victimelor. Până la sosirea echipajelor de salvare, trecătorii au reuşit să o scoată pe mamă şi cei doi copii din fiarele contorsionate.

Ajunşi la faţa locului, paramedicii nu au mai putat face însă nimic pentru a o salva pe femeie şi pe unul dintre copiii ei.

Poliţist: Un copil de patru ani a murit, din păcate, în impact.

Tatăl de 20 de ani împreună cu fata lui de 2 ani se află acum în stare gravă la spital. Autorităţile încearcă între timp să stabilească cauza accidentului.

Din primele ipoteze ale poliţiei se pare că românul ar fi depăşit limita de viteză.

Poliţist: O anchetă privind cauza accidentului este în aceste momente în desfăşurare.

Potrivit presei străine vehiculul avea plăcuţe de înmatriculare româneşti. De asemenea, în bolid a fost găsit şi un scaun special pentru copii, însă, nu se ştie dacă acesta fusese folosit.