Poliţiştii anunţă că sunt în căutarea unei copile de 12 ani, Gecan Alesia-Maria, dispărută din satul Sîmboleni, comuna Cămărașu, județul Cluj. Nimeni nu ştie unde s-ar putea afla fata, iar autorităţile fac apel la populaţie pentru ajutor.

Poliţia din Cluj anunţă că desfăşoară activităţi de căutare şi identificare pentru Gecan Alesia-Maria, din Sîmboleni, după ce copila a plecat de acasă, de dimineaţă, la ora 08:00 şi nu s-a mai întors.

Articolul continua dupa recomandari

Fată dispărută în Cluj, căutată de poliţişti

O minoră în vârstă de 12 ani, din sat Sîmboleni, comuna Cămărașu, județul Cluj, a plecat de la locuința sa în data de 3 februarie, în jurul orei 08.00, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 3 februarie a.c., în jurul orei 08:00, minora Gecan Alesia-Maria, în vârstă de 12 de ani, din sat Sîmboleni, comuna Cămărașu, județul Cluj, a plecat de acasă în cursul dimineții și nu s-a mai întors la locuință.

Semnalmente Gecan Alesia-Maria: ​Înălțime de aproximativ 1,60 m, 50 kg, păr lung, șaten, purtat adesea prins la spate, ochii căprui, o aluniță în partea dreaptă a gurii. În momentul plecării de la locuință, minora purta o geaca de culoare verde închis cu guler de blana, pantaloni de piele negri, ghete negre.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!