Gabriela Rîpan, tânăra de 20 de ani care a murit în noaptea de duminică spre luni, într-un groaznic accident la Cluj Napoca, a fost înmormântată, astăzi, la Suceava. 

Frumoasa studentă a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni. 

Articolul continua dupa recomandari

O zi extrem de grea pentru cei care au cunoscut-o pe fiica familiei Rîpan, care acum au trebuit să-și ia rămas bun de la „îngerul" care le-a fost alaturi timp de 20 de ani.

Gabriela Rîpan, condusă pe ultimul drum de sute de suceveniVezi 11 imagini în Galerie

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la capela mortuară de la Biserica „Sfânta Vineri” din municipiul SuceavaVezi 11 imagini în Galerie

Trupul neînsuflețit al fetei a fost depus la capela mortuară de la Biserica „Sfânta Vineri” din municipiul Suceava, slujba de înmormântare fiind oficiata de 10 preoţi. 

Slujba de înmormântare a fost oficiata de 10 preoţiVezi 11 imagini în Galerie

Gabriela Rîpan a fost înmormântată în sicriu albVezi 11 imagini în Galerie

Gabriela Rîpan a fost înmormântată în sicriul alb, la cimitirul Parohiei “Sf. Vineri”.

Gabi Rîpan a murit în maşina făcută cadou de părinţi

Gabriela Rîpan, fiica unui cunoscut om de afaceri sucevean, și-a pierdut viața, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3.00, într-un cumplit accident în apropiere de Cluj Napoca.

Gabriela Rîpan a murit în noaptea de duminică spre luni, într-un groaznic accident la Cluj NapocaVezi 11 imagini în Galerie

Conform poliției clujene, la volanul mașinii în care era Gabriela Rîpan, un Mercedes primit cadou de fată la majorat de la părinţi, se afla Tudor Ştefan Cârjă, un tânăr de 19 ani din Florești.

Băiatul conducea dinspre Gilău spre Cluj-Napoca când, la un moment dat, a încercat să depăşească un alt autoturism. Din cauza vitezei puternice şi a carosabilului acoperit cu mâzgă, maşina a derapat şi s-a izbit puternic de un stâlp metalic. 

Maşina în care se aflau cei doi, un Mercedes primit de fată la majorat, s-a rupt în două după impactul cu un stâlpVezi 11 imagini în Galerie

În urma impactului, Mercedesul s-a rupt în două, tânărul de la volan a fost rănit grav, fiind aruncat în curtea unui târg din apropiere, iar Gabriela Rîpan a rămas încarcerată în maşină. Imaginile de după impact sunt teribile.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru fiica lui Vasile Rîpan. Fata a murit în drum spre spital.