Fata în vârstă de 20 ani, ucisă de un prieten, care conducea o maşină de lux, în cumplitul accident de la Cluj se numeşte Gabi Rîpan şi era studentă la Universitatea Babeş-Bolyai.

Tânăra, studentă la Management, provine dintr-o familie foarte cunoscută în Suceava, iar după ce a terminat liceul s-a mutat la Cluj-Napoca.

Articolul continua dupa recomandari

Noaptea trecută, Gabi se afla într-un autoturism marca Mercedes, care îi aparţine, dar care era condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, din Floreşti.

Cei doi se aflau pe drumul dintre Gilău şi Cluj-Napoca, iar la un moment dat, şoferul a intrat într-o depăşire şi a pierdut controlul volanului, după ce maşina a derapat.

Din cauza vitezei excesive, autoturismul de lux, marca Mercedes, a lovit un stâlp de metal de pe marginea drumului, iar impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a rupt în două.

Gabi Rîpan a murit într-un cumplit accident produs de un şofer drogatVezi 3 imagini în Galerie

În urma accidentului, Gabi, care se afla pe scaunul din dreapta şoferului, a murit pe loc, în timp ce şoferul a fost grav rănit şi a ajuns la spital.

Potrivit poliţiştilor, tânărul se afla sub influenţa drogurilor în momentul în care a produs tragedia de la Cluj, însă informaţia a fost infirmată după ce rezultatele testelor toxicologice au arătat că şoferul nu consumase substanţe interzise.