E distracţie mare la Mamaia. Nu doar pe plajă ci şi la Şcoala politică de Vară a femeilor social-democrate. Şedinţa organizaţiei s-a transformat într-o mică petrecere. Asta pentru că unul dintre invitaţii speciali ai evenimentului a fost nimeni altul decât Fuego. Cunoscutul cântăreţ a avut şi o expoziţie de pictură pentru doamne, mai exact 20 de tablouri pe care le-a pictat în ultimul an. 

"Ascultaţi-mă surori..." Şi ele l-au ascultat. Cert este că melodia lui Fuego le-a vrăjit pe doamne. Fuego a fost invitatul de onoare la Şcoala de vară a femeilor din Partidul Social Democrat. Şi... tot cu onoare, spune el, le-a cântat doamnelor care, l-a un moment dat, s-au ridicat în picioare şi au început să cântă alături de artist.

Articolul continua dupa recomandari

La final, aplauzele au fost furtunoase. Înainte să se apuce de lucruri serioase, doamnele au mers să admire şi expoziția de pictură "Floare de rouă" a lui Paul Surugiu.

Sute de activiste social-democrate din toată ţara au venit în sala de conferinţe a Pavilionului Expoziţional din Mamaia. Toate, îmbrăcate în costume populare. 

Evenimentul se desfăşoară în perioada 24-27 august