Frumuseţea nu ţine cont de standardele impuse de societate, de trenduri sau de modă. Poate însemna, de fapt, o mână întinsă la nevoie, un umăr pe care să ne putem sprijini, sau o îmbrăţişare.

Despre frumuseţea dincolo de bariere s-a vorbit la cel mai mare eveniment social-umanitar al anului.

Articolul continua dupa recomandari

Oameni de televiziune şi radio sau din mediul de afaceri, sportivi, designeri şi artişti au fost prezenţi la Palatul Parlamentului. Fiecare dintre noi a urcat pe scenă alături de o fată sau un băiat cu o poveste de viaţă uluitoare.

13 oameni şi. fireşte, 13 poveşti diferite. Fiecare dintre cei care au fost prezenţi la gală au în comun strălucirea din privire şi faptul că se bucură la maximum fiecare clipă.

Mihnea Vâlceanu, participant: Cel mai tare lucru pe care eu îl observ este că lumea este pozitivă, chiar dacă suntem agitaţi, de colo colo, mergem cu zâmbetul pe buze şi cu capul sus. Cred că fericirea vine din lucrurile mici. Mereu am considerat că trebuie să preţuieşti fiecare clipă pe care o ai şi pe care ţi-o dă viaţa şi nu prea apuci să o trăieşti la intensitate maximă, încercaţi să vă bucuraţi de fiecare dimineaţă în care vă treziţi, pentru că aveţi încă un lucru de făcut, bucuraţi-vă de fiecare zâmbet pe care îl vedeţi aleator pe stradă.

Aşa face şi el. Îşi trăieşte viaţa pe note muzicale.

Mihnea Vâlceanu, participant: timpul meu liber se petrece înconjurat de muzică, îmi place să cânt.

Şi Alivia Petre a învăţat că fericirea este o alegere personală. A urcat pe podium, însoţită de colega noastră, Ionela Lucan.

Alivia Petre, participanta: Să ne construim un caracter frumos, să nu ne gândim doar la frumuseţea exterioară, să înţelegem că fiecare este unic şi util pentru societate

Ionela Lucan: Alivia este o persoană foarte frumoasă şi e atât de graţioasă şi de elegantă încât parcă îmi vine să o las doar pe ea pe podium, dar o să mergem împreună. Mi-aş dori ca toţi cei care au venit aici să cunoască oameni precum Magda, precum Alivia, pentru că atunci îşi vor da seaa că nu sunt nici pe departe atât de puternici, pe cât credeau ei că sunt.

Nedelcu Loredana: Viaţa e foarte frumoasă indiferent de situaţie şi să vă bucraţi din plin, cum ne bucurăm şi noi, de altfel.

Andreea Marin: Oamenii care au verticalitate chiar dacă sunt într-un scaun cu rotile, oamenii care nu se plâng, ci iau viaţa în mâinile lor şi hotărăsc să construiască au tot respectul meu. Emoţia acestei seri vine în primul rând din frumuseţea lor interioară.

Alin Galatescu, stilist vestimentar: Am adus o serie designeri importanţi şi pentru ei a fost un exerciţiu fantastic, care să vină şi să descopere această lume şi să dovedească frumuseţea nu ţine cont de nimeni şi de nimic.

La finalul serii, toate echipele au urcat pe scenă şi au arătat că frumuseţea înseamnă mult mai mult decât. înfăţişare. Poate să însemne, de pildă, prietenie.