Doi copii de 14 ani au fost dați dispăruți ieri, în județul Brașov, după ce au plecat de acasă să se joace, în satul Bogata Olteană, şi nu s-au mai întors. În urma căutărilor, unul dintre minori a fost găsit înecat, celălalt fiind în continuare dispărut.

Ieri seară, în jurul orei 18, părinții au cerut ajutorul polițiștilor, după ce copiii lor, în vârstă de 14 ani, din satul Bogata Olteană, comuna Hoghiz, judeţul Brașov, au plecat în sat la joacă și nu s-au mai întors.

Articolul continua dupa recomandari

Imediat, echipe operative formate din polițiști din cadrul IPJ Brașov - Secția 6 Poliție Rurală Hoghiz, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Ordine Publică, Poliția Mun. Făgăraș, Secția 3 Poliție Rurală Voila, Serviciul Criminalistic, efective din cadrul ISU Brașov, jandarmi din Grupării Mobile de Jandarmi Brașov și din cadrul IJJ Brașov si echipaje SMURD, precum și voluntari au început căutările celor doi copii atât pe raza localității Bogata, a localităților învecinate, precum și pe cursurile de apă a râului Bogata și a râului Olt.

În urma căutărilor disperate, unul dintre cei doi minori a fost găsit în albia râului Olt, acesta fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital. Din p[cate, în această dimineaţă, medicii au fost nevoiţi să îi declare decesul.

În continuare, poliţia îl caută pe cel de-al doilea minor, care este în continuare dispărut