Fratele lui Mirel Rădoi a fost transferat la Timişoara. Medicii încearcă să-i salveze viaţa bărbatului care luni de dimineaţă s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia, la Drobeta Turnu Severin.

Nicuşor Mihai Rădoi, 35 de ani, a fost operat la Severin luni, fiind grav rănit după impactul cu solul. Mai multe organe i-au fost afectate şi a suferit o puternică hemoragie internă. După ce l-au stabilizat, medicii severineni au decis să-l transfere la Timişoara.

Articolul continua dupa recomandari

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile mezinul familiei Rădoi nu a putut fi transportat cu un elicopter, aşa că a plecat cu o ambulanţă spre Timişoara. A ajuns la Clinica Casa Austria marţi în jurul orei 18:15. A fost preluat imediat de medicii de la secția de Politraumatologie și a intrat direct într-o operație de fixare a fracturilor bazinului. Intervenția a fost efectuată de medicul Mircea Popescu și echipa sa. 

"Pericolul nu a trecut", spun medicii, care încearcă să-i salveze viaţa fratelui selecţionerului naţionalei de tineret.

Mihai Rădoi este csătorit şi este tatăl unui băieţel. Mirel Rădoi e de luni seara la Severin şi a stat în permanenţă alături de fratele lui şi de soţia acestuia.