Fostul campion naţional la atletism Dumitru Mihăilescu a fost găsit mort, în această dimineață, într-o cameră de hotel din stațiunea Poiana Brașov. În vârstă de 65 de ani, Dumitru Mihăilescu era expert sportiv în cadrul Clubului Sportiv Farul Constanța.

Dumitru Mihăilescu a fost găsit fără suflare în jurul orei 5.00, fără urme de violență pe corp.

Articolul continua dupa recomandari

„Azi dimineață, în jurul orei 05.00, a fost identificat un bărbat de 65 de ani. Nu prezintă urme de violenţă pe corp sau urme de forțare a ușii. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Braşov.

Anunțul privind decesul fostului campion național la atletism și expert sportiv în cadrul clubului a fost făcut pe site-ul CS Farul Constanța.

„În zorii zilei de luni 23.07.2018 a încetat să bată inima mare a bunului nostru coleg și prieten – DUMITRU MIHĂILESCU – MIȘU – expert sportiv în cadrul clubului. După mai bine de 40 de ani, timp în care a activat la club ca sportiv, antrenor, metodist, director și expert sportiv a încetat activitatea brusc, cu 20 de zile înainte de pensionare. Dragul nostru, ai plecat într-un lung concediu înainte de pensie, pensie pe care o așteptai cu nerăbdare.  Vei rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să te aibă în pază ! Condoleanțe familiei! Niki, Alina, Iulian suntem alături de voi!”, scrie CS Farul Constanța.