Florin Muntean a murit cu o mână pe volan și cu telefonul în cealaltă, transmițând Live, pe Facebook, la aproape 200 de kilometri la oră. Un gest teribil, o tragedie fără sens.

O fetiță de 9 ani a murit și ea în accident, un băiețel de 3 ani este în comă, cu coloana fracturată și splina ruptă.

Articolul continua dupa recomandari

Teodora e plânsă de colegii de şcoală. Momente grele la intrarea în clasă (Video)

Tatăl Teodorei, declaraţii sfâşietoare după ce copila i-a fost ucisă de un şofer Live pe Facebook (Video)

Astfel, prietenii săi de pe Facebook au putut urmări, în direct, ultimele sale secunde de viață.

Comunitatea din Bocşa o plânge pe micuţa Teodora şi se roagă pentru frăţiorul ei

În afară de Florin, o fetiță de 9 ani, din cealaltă mașină implicată în accident, a murit pe loc în momentul impactului, fără să poarte vreo vină, iar un alt băiețel, de doar 3 anișori este la Terapie Intensivă, cu splina și coloana rupte. Alte 3 persoane sunt în stare gravă, la spital.

Și, totuși, aceasta nu este cea mai mare viteză la care Florin Muntean a făcut Live pe Facebook. 

Florin Muntean era născut și crescut în Oravița, Caraș-Severin. Făcea parte dintr-o familie cu mai mulți frați și surori și avea 31 de ani. De asemenea, era căsătorit și avea un băiat.

În urmă cu mai mulți ani, Florin Muntean a plecat să muncească în străinătate și se pare că lucra în Senden, Bayern (Germania) din 2013.

Florin și-a cumpărat bolidul Audi în iulie 2017. La scurt timp după ce a luat-o a început să facă Live pe Facebook la volan destul de des, la viteze din ce în ce mai mari.

Vezi 15 imagini în Galerie

În 29 iulie 2018, cu 3 luni înainte să provoace tragedia din Timiș, de la Jebel, Florin Muntean face un Live pe Facebook la volanul bolidului Audi, kilometrajul arătând cifre halucinante, aproape 240 de km/h. Iată momentul.

În momentul acela, Florin deținea recordul pentru cea mai mare viteză înregistrată într-un live pe Facebook, pe șoselele României.

În august, se filmează din nou la volanul mașinii, în mai multe ocazii, iar în septembrie la fel.

Pe 12 octombrie, în urmă cu 17 ore, Florin Muntean provoacă un accident rutier cu 2 morți și 4 răniți grav, în timp ce zbura cu aproape 200 de km/h, cu o mână ținea volanul și făcea o depășire, iar cu cealaltă făcea live cu telefonul. O mișcare fatală, atât pentru el, cât și pentru o fetiță de 9 ani, din mașina cu care s-a lovit frontal.

În mașina pe care a lovit-o Florin Muntean se aflau 5 persoane, o familie întreagă. 4 persoane au fost rănite grav, printre care și un copil de 3 ani în comă, cu coloana fracturată și splina ruptă, iar o fetiță de 9 ani a murit pe loc, în impact.

Prietenii lui Florin Muntean spun că vina nu este în totalitate a tânărului.

Sigur, mergea cu o viteză halucinantă, depășea cu o mână și făcea Live pe Facebook cu cealaltă, dar, dacă nu era acel tractor nesemnalizat pe care tânărul l-a lovit din spate după depășire, nu ar fi ricoșat pe contrasens și nu s-ar fi întâmplat tragedia. Ei cer acum să fie tras la răspundere și tractoristul, nu doar Florin Muntean.