Flavian Vidineac, acuzat că, în iunie 2018, a răpit şi batjocorit şi tâlhărit o elevă de 17 ani, în scara unui bloc, a solicitat permisiunea de a părăsi arestul la domiciliu timp de câte zece ore aproape în fiecare zi.

Flavian Vidineac, un tânăr de 30 de ani despre care presa locală a relatat că este un apropiat al clanului Cordunenilor, a reuşit să-i convingă de judecătorii Tribunalului Vaslui nu doar să-i înlocuiască măsura arestului preventiv, ci şi să-i permită o formă de arest la domiciliu foarte relaxată.

Articolul continua dupa recomandari

Deşi anterior punerii sub acuzare, Vidineac nu a avut vreun loc de muncă, după plasarea în arest la domiciliu, tânărul s-a angajat ca paznic la o societate piscicolă, astfel că, în baza contractului de muncă, Vidineac a formulat o cerere de permisiune a părăsirii arestului la domiciliu, pentru a se putea prezenta la locul de muncă.

Flavian Vidineac este acuzat că, în iunie 2018, a răpit şi batjocorit şi tâlhărit o elevă de 17 aniVezi 3 imagini în Galerie

În solicitarea înaintată instanţei, tânărul a invocat că nu mai are resurse financiare pentru a întreţine familia. Vidineac nu a solicitat înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar, ştiut fiind faptul că perioada de arest la domiciliu se deduce din pedeapsă în cazul unei condamnări cu executare.

În primă instanţă, magistraţii Judecătoriei Vaslui s-au opus solicitării motivând, printre altele, că aprobarea unei astfel de solicitări ar lipsi de substanţă măsura arestului la domiciliu.

Numai că, judecătorii Tribunalului Vaslui au desfiinţat hotărârea instanţei de fond, admiţând solicitarea lui Vidineac, scrie adevarul.ro. În motivarea deciziei, magistraţii arată că măsura arestului la domiciliu nu trebuie să înfrângă dreptul la muncă al inculpatului.

Vidineac a agresat o elevă în scara unui bloc din Vaslui

Flavian Vidineac este acuzat că, în iunie 2018, că a violat și tâlhărit o elevă de 17 ani, în timp ce aceasta se întorcea acasă.

Potrivit anchetatorilor, Vidineac și-a acostat victima în timp ce aceasta se îndrepta spre casăVezi 3 imagini în Galerie

Potrivit anchetatorilor, Vidineac și-a acostat victima în timp ce aceasta se îndrepta spre casă. A tras-o în spatele unui bloc și a obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu el. Supărat că fata s-a opus, tânărul de 30 de ani și-a târât apoi victima în scara unui bloc, scrie vremeanoua.ro.

Acolo, spun anchetatorii, tânăra a fost scuipată, umilită și supusă la perversiuni sexuale. Agresorul i-ar fi furat victimei și telefonul mobil.

Fata a reușit să scape și a fugit acasă, ea sunând la 112 jpentru a anunța agresiunea. Vidineac a fost, în scurt timp, reținut de polițiști, magistrații dispunând atunci arestul preventiv.