Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii şi actual manager al Spitalului Judeţean din Baia Mare, ar putea ajunge astăzi în arest. Fiul ei, Ionuţ Pintea, a făcut o serie de dezvăluiri în cazul reţinerii mamei sale. 

Fiul Sorinei Pintea a explicat într-un mesaj video că s-a întâlnit cu denunțătorul din dosarul mamei sale, iar acesta i-a explicat că a avut o înțelegere cu senatorul Liviu Marian Pop. 

Articolul continua dupa recomandari

Ionuţ Pintea spune că mărturia a fost înregistrată astăzi, 29 februarie, după întâlnirea pe care a avut-o cu denunțătorul.

Sorina Pintea, reţinută 24 de ore pentru luare de mită

Procurorii DNA – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus, sâmbătă, reţinerea pentru 24 de ore, a fostului ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare, pentru luare de mită, în formă continuată.

Fostul ministru al Sănătăţii ar fi primit, printr-un intermediar, de la reprezentanţii unei societăţi comerciale, în două tranşe, sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei.

Fostul ministru va ajunge, cel mai probabil, în această după-amiază în faţa judecătorilor, iar aceştia ar putea aproba măsura plasării în arest pentru 30 de zile, cerută de procurorii DNA.