Fiul şoferului microbuzului a văzut live pe facebook cum moare tatăl lui. Nouă români au pierit în teribilulul accident din Ungaria, maşina în care se aflau intrând pe contrasens într-o depăşire şi fiind izbită de un camion. 

La Deaj, în Mureş, rudele şoferului de microbuz care era live pe facebook în momentul nenorocirii sunt dărâmate. Cumnata lui Petru Zălar a povestit că toată familia urmărea transmisia de pe reţeaua de socializare, în momentul când a avut loc accidentul.

Articolul continua dupa recomandari

"Da, uite aşa ne uitam la ei. Am văzut şi când au zis ioi, vai, gata. Şi-am zis gata, au făcut accident. Noi am ştiut imediat. Şi nu a durat mult şi a sunat Olimpiu pe copilul lui. Şi a zis dacă tati a fost la volan, că el mai dădea maşina şi la şoferi ca să vină acasă. Şi copilul a zis da, tati a fost la volan. Atunci tată-tu a murit, că a avut accident.", spune femeia.

Petru Zălar avea 38 de ani, era căsători şi avea doi băieţi, de 14 şi 6 ani. Cel mare e cel care a fost sunat de un văr al tatălui său din Agrişteu care auzise de accident, dar nu ştia cine e la volan.

9 români au murit într-un teribil accident, pe o şosea din Ungaria. Victimele se aflau într-un microbuz înmatriculat în Mureş, care s-a izbit frontal de un camion încărcat cu nisip. Tragedia s-a produs Cegledbercelnel, în centrul ţării. Şoferul camionului a fost rănit.