Aşteptarea ia sfârşit cu o superfinală. În această seară aflaţi câştigătorii Asia Express, reality show-ul care a devenit un fenomen în România. A strâns milioane de fani care aşteaptă cu sufletul la gură să afle ce echipă va câştiga bătălia decisivă. Marea luptă se dă pe străzile din Mumbai.

Ultimul maraton va fi şi cel mai greu, cu indicii ascunse şi întrebări-cheie. CRBL, Oase, Ruby şi Robert vor alerga pe străzile aglomerate din Mumbai ca să rezolve misiunile, dar victoria îi va aparţine celui mai atent şi mai agil, nu celui mai rapid. Iar asta va complica şi mai mult lucrurile. 

Articolul continua dupa recomandari

Drumul Elefantului a fost, pentru cele nouă echipe care au pornit la drum în Sri Lanka, aventura vieţii lor. Şi-au testat limitele, au făcut autostopul în ploaie, au răbdat de foame, s-au bucurat de amuletele câştigate şi de nopţile dormite la hotel.

Marele Premiu de la Asia Express, 30.000 de euro

Unii au cedat presiunii. 

Pentru concurenţi, Asia Express a fost mai mult decât un concurs. A însemnat o ocazie unică să cunoască şi să înţeleagă o cultură fascinantă, care se bazează pe spiritualitate. 

Cine va pleca acasă, în România, cu amuleta de aur, în valoare de 30 de mii de euro, aflaţi imediat după Observator, în marea finală Asia Express - Drumul Elefantului.