Tragedie fără margini pe o şosea din Timiş, noaptea trecută, în satul Pustiniş, comuna Uivar. Şase persoane, între care un copil de 8 ani, au fost victimele unui cumplit accident, după ce maşina în care se aflau a zburat de pe drum peste un canal, a izbit o linie de cale ferată, apoi s-a rostogolit zeci de metri pe câmp. Copilaşul şi-a pierdut ambii părinţi în accident, micuţul fiind singurul supravieţuitor al tragediei.

Accidentul s-a petrecut cu putin timp inainte de miezul nopţii pe drumul ce leagă localităţile Uivar şi Pustinis, în Timiş.

Articolul continua dupa recomandari

Într-o maşină cu numere de Belgia se aflau şase persoane, 5 adulţi - 4 barbati si o femeie - si un copil de opt ani. Cu totii fuseseră peste zi la Jimbolia şi se întorceau acasă la Toager. Pe drum li s-a făcut foame şi au oprit în Uivar, la o pizzerie.

Vezi 4 imagini în Galerie

Când au plecat de acolo, pentru că se făcuse târziu, şoferul a călcat pedala de acceleraţie. Barbatul a ratat o curba aflata la iesirea din Uivar, maşina a scăpat de sub control, a zburat de pe carosabil, a rulat pe iarbă aproximativ 10 metri, apoi a lovit calea ferată dezafectată ce traversează zona, pe care a îndoit-o. 

În urma impactului, autoturismul s-a dat peste cap zeci de metri oprindu-se pe câmp.

Şoferul unui autobuz a asistat la întreaga scenă, fiind primul care le-a sărit oamenilor în ajutor.

Vezi 4 imagini în Galerie

Din pacate, toţi erau încarcerati, bărbatului fiindu-i imposibil să-i scoată singur din caroseria zdrobită. Omul a sunat la 112 si a dat alarma, iar echipajele de descarcerare au intervenit rapid.

Din pacate, pentru femeie si trei dintre barbati, medicii nu au mai putut face nimic. 

Un al patrulea barbat aflat in masina a fost grav ranit, iar copilul de 8 ani a scapat doar cu rani usoare. Cei doi au fost transportati de urgenta la spital in Timisoara, iar medicii au facut eforturi sa-l salveze pe singurul adult care supravietuise accidentului. În zadar, însă. Dupa mai multe resuscitari, barbatul a murit.

Copilul de 8 ani este singurul supravieţuitor al tragediei. Este în stare de şoc. Şi-a pierdut in accident ambii parinti.

Politistii au demarat cercetările în acest caz, pentru a stabili cu precizie conditiile in care s-a produs nenorocirea.