Jumanji, unul dintre cele mai îndrăgite filme ale anului trecut, revine pe marile ecrane, cu o a treia aventură din inima junglei în care Dwayne Johnson şi Kevin Hart fac echipă.

Continuarea aventurii Jumanji 3 va avea premiera în iarna anului 2019, a anunţat chiar Tom Rothman, preşedintele Sony Pictures Motion Picture Group, la un eveniment care a avut loc la Las Vegas, anunţă hollywoodreporter.com .

Articolul continua dupa recomandari

„Aş pune pariu că îl vom vedea pe Dwayne Johnson din nou în cinematografe în decembrie 2019. Nu vă grăbiţi să alocaţi toate ecranele pentru «Star Wars»”, a declarat Rothman.

„Jumanji: Welcome to the Jungle”, cu Jake Kasdan ca regizor şi Dwayne 'The Rock' Johnson în rolul principal, a înregistrat unul dintre cele mai mari succese din istoria companiei Sony, filmul adunând din încasări peste 956 de milioane de dolari la casieriile sălilor de cinema din toată lumea, după lansarea din 2017.

Karen Gillan, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas şi Laurie Calvert sunt doar câteva dintre numele mari care pornesc în aventura din inima junglei, alături de The Rock.