Viorel Cataramă, candidat la prezidenţiale, a făcut publică înregistrarea făcută în Italia, în care unchiul Alexandrei Cumpănaşu susţine că ar fi Luiza Melencu. Filmuleţul a fost arătat şi familiei Luizei. 

Viorel Cataramă susţine că filmarea, care a fost făcută în data de 12 octombrie, îi aparţine şi o are de o lună. Omul de afaceri susţine că în înregistrare nu este Luiza Melencu şi îl acuză pe Alexandru Cumpănaşu că se foloseşte de acest caz pentru a atrage voturi la prezidenţiale.

Articolul continua dupa recomandari

"Excrocul/impostorul Alexandru Cumpanasu.
Individul care s-a cățărat pe suferința și drama unor familii a prezentat capturi dintr-un film făcut de echipa trimisă de mine în Italia în data de 12 octombrie.
Acest film l-am trimis la o televiziune de stiri, însă am convenit să nu fie difuzat, deoarece intr-un final s-a demonstrat că fata nu este Luiza.
Anexez filmul", este mesajul postat de Viorel Cataramă pe reţeaua de socializare.

Înregistrarea video a fost postată de Cataramă pe pagina lui de Facebook.

Alexandru Cumpănașu susţine Luiza Melencu este în viaţă

Alexandru Cumpănașu a declarat, aseară, în timpul unei emesiuni la Antena 3, că a reușit să o găsească pe Luiza Melencu, în viață.

Potrivit candidatului la alegerile prezidenţiale, fata ar fi în Italia. În plus, Cumpănaşu a afirmat că a intrat în posesia unor materiale video în care ar apărea adolescenta. Imaginile au fost văzute de mama Luizei, care însă nu a putut confirma că persoana din filmuleț este fiica ei.