O cursă nebunească, transmisă în direct pe Facebook, a dus la un măcel în Tulcea. Un băieţel de trei ani, mama lui, însărcinată în şase luni, şi o vecină au fost omorâţi în timp ce stăteau la umbră, în curtea casei. Un individ de 38 de ani s-a urcat băut la volan şi, la încurajările unui prieten, a călcat cât a putut acceleraţia. Martorii spun că bolidul gonea cu peste 300 de kilometri pe oră când a ieşit de pe şosea. Şoferul vinovat a fost reţinut. Atenție, imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional.

Ora 6, duminică după-amiaza. La volanul unui bolid care are peste 500 de cai putere, un bărbat de 38 de ani demarează în trombă şi calcă acceleraţia până în podea.

Articolul continua dupa recomandari

De pe scaunul din dreapta, un prieten îl încurajează. Ba chiar încearcă să-l determine să fie atent la live-ul de pe Facebook. Pentru că, de pe bancheta din spate, totul e filmat şi transmis în direct. Într-o clipă, inconştienţa se transformă în carnagiu.

A sărit peste casă maşina! Maşina-i în curte! - martor

Ionuţ, un copil de numai trei ani şi o femeie de 79 de ani, vecină din sat, sunt omorâţi pe loc chiar în curtea casei.

În minutele de după impact, mama băiatului, gravidă în 6 luni, şi mătuşa lui, însărcinată în două luni, se zbat între viaţă şi moarte.

La doar câţiva paşi, bunicii sunt martori la scenele şocante.

A venit o bubuitură, ca o tornadă. Nu s-a mai văzut nimic. Băiatul l-a aruncat de l-a făcut plasă, l-a aruncat pe bolta de la vie, de aici, din faţa casei. Ne-a nenorocit complet. Noi am scăpat că am stat aici, că făceam peşte. Bătrânul putea să fie şi el mort! - bunica copilului ucis

Cursa nebună a început în Luncaviţa. Maşina goneşte cu viteză de la un capăt la altul al localităţii şi intră în localitatea Văcăreni.

Mașina a zburat peste o casă

Aproape de ieşire, autoturismul a ieşit de pe şosea. Un dâmb de pământ de pe marginea drumului s-a transformat în rampă pentru maşina scăpată de sub control. Autoturismul a intrat într-un stâlp pe care l-a rupt, apoi într-un copac. După ce a ras cu totul un gard, a trecut fulgerător peste un drum, prin poarta unei case. Sub o viţă de vie, în curte, familia stătea la umbră. Maşina i-a izbit în plin. Apoi, de la sol, autoturismul a ricoşat peste casă. În spatele locuinţei, a luat foc. Totul a durat 8 secunde.

În maşina distrusă, localnicii au găsit şi mai multe sticle cu alcool.

Martorii spun că maşina ar fi avut peste 300 de kilometri la oră în momentul impactului. Dacă filmarea a fost pornită chiar la ieşire din satul Luncaviţa, până la locul accidentului este un drum de 8 kilometri, care ar fi fost parcurs în mai puţin de două minute.

Poliţiştii l-au găsit pe șofer după trei ore, în satul lui. Când a fost testat avea 0,14 miligrame alcool pur în aerul expirat.

A omorât şi a fugit. Copilul zace în pământ acuma - bunica copilului ucis

Pe drum spre spital, Fatma, mama băiatului de 3 ani, a intrat în stop cardio-respirator. În ambulanţă, a fost resuscitată zeci de minute. În zadar. La doar 26 de ani, inima tinerei a încetat să mai bată. Odată cu a ei, s-a oprit şi cea a pruncului nenăscut. La spital, în stare extrem de gravă au ajuns şi cumnata femeii şi cei doi pasageri din maşină.

În momentul live-ului, mai mulţi martori de pe facebook i-au avertizat pe cei trei bărbaţi că pot produce oricând o tragedie. În zadar, însă.

Şoferul părea să asculte orbeşte de amicul din dreapta, un individ care în urmă cu câţiva ani a fost reţinut de poliţişti în baza unui mandat european pentru vătămare corporală gravă, în Spania.