Filip a murit nevinovat în maşina tatălui său, făcută praf de un BMW condus de un tânăr de vârsta lui, beat. Avea doar 22 de ani şi în maşina făcută praf călătorea împreună cu părinţii.

Un tânăr din Bistriţa a murit duminică seara la Cluj, după ce maşina în care se afla pe locul din dreapta a fost distrusă de un BMW intrat pe contrasens. Filip a murit încarcerat între fiarele autoturismului, în vreme ce şoferul vinovat a scăpat fără vreo rană şi a fugit de la locul accidentului.

Articolul continua dupa recomandari

Un accident rutier grav a avut loc duminică seara pe strada Horea din Cluj-Napoca. În eveniment au fost implicate două autoturisme dintre care unul din Bistrița-Năsăud, în care se afla un tânăr de 22 de ani cu părinții lui. Băiatul, pasager în mașină, a murit. Mama lui, care se afla pe bancheta din spate, a fost și ea rănită grav.

Accidentul a fost produs de un tânăr de 21 ani din Republica Moldova, care a fugit inițial de la locul tragediei, după care a fost prinsde poliţişti pe strada Racoviţă. A fost testat cu aparatul etilotest care a indicat 0,35 mg/l alcool pur un aerul expirat.