Fetiţa de 11 ani, din Dâmboviţa, care a dispărut vineri seară, a fost găsită moartă! Un cetăţean olandez e bănuit că a ucis-o şi i-a ascuns trupul într-un lan de porumb, la câţiva kilometri de casă. Bărbatul ar fi ajuns în Gura Şuţii cu o maşină închiriată din Bucureşti, care apare şi pe camerele de supraveghere din localitate. Ar fi pornit o adevărată vânătoare de copii, spun anchetatorii, iar Adriana i-a căzut victimă întâmplător. Suspectul ar fi fugit deja din România. 

Vestea morţii fetiţei de 11 ani din Dâmboviţa a fost primită cu furie şi disperare de familia ei.

Articolul continua dupa recomandari

După aproape 48 de ore de căutări, trupul Adrianei Fieraru a fost găsit lângă un lan de porumb. Fetiţa, care dispăruse vineri când se întorcea de la şcoală, avea urme de strangulare. Locul în care a fost descoperit trupul neînsufleţit al fetiţei de doar 11 ani se află la aproximativ 4 kilometri distanţă de casa familiei.

Un cetăţean olandez ar fi principalul suspect. Bărbatul apare pe camerele de supraveghere din Gura Şuţii într-o maşină închiriată, la ora la care Adriana a dispărut. De altfel, în ziua crimei acesta s-ar fi plimbat la întâmplare prin mai multe localităţi. Se pare că sâmbătă ar fi părăsit România.

”Un exemplu de copil”

Părinţii Adrianei erau convinşi încă de sâmbătă că cineva le-a răpit fiica. Fetiţa mai avea doar 350 de metri până acasă şi niciodată nu se abătea din drum.

”Deci un exemplu de copil. Un exemplu. Un exemplu de copil”, spune o vecină.

”A urmărit şi ea Caracalul şi astea. Da, mămică, păi dar cum, că era fată deşteaptă, era conştientă de tot ce. Îmi pare rău de ea că a plecat, acum”, spune altă vecină.

”Nu ieşea decât până la poartă. Până la poartă şi în jur, pe aici, se plimba. În rest nu, mai departe nu. Era o fetiţă cuminte. Foarte cuminte”, declară un vecin.

Percheziții la casa familiei fetiței

Până ca trupul Adrianei să fie găsit în câmp, poliţiştii au audiat mai mulţi membri ai familiei şi au percheziţionat casa.

IULIAN FERARU, fratele fetiţei dispărute: Declaraţii. Declaraţii peste declaraţii. Dar nu vedeţi că noi stăm aici. Nu ştiu ce se întâmplă cu poliţia asta, dar ne bănuieşte pe noi. Cum să ne omorâm noi copilul nostru. Păi, mă cauţi pe mine? Dacă eu te-am sunat ca să mi-o cauţi, tu vii să mă cauţi pe mine? Nu înţeleg!

Autopsia va determina dacă fetiţa a fost violată, înainte să fie ucisă.