O fetiţă din Timiş a avut parte de o surpriză neplăcută chiar de ziua ei de naştere, după ce hoţii i-au furat câinele din curte.

Maya, un Akita american în vârstă de un an şi şapte luni, a dispărut fără urmă, iar proprietarul a cerut ajutorul oamenilor pe Facebook.

Articolul continua dupa recomandari

Totul s-a întâmplat, ieri, în jurul prânzului, în curtea unei case din localitatea Beregsău Mare din judeţul Timiş.

Chiar de ziua de naştere a fiicei proprietarului, hoţii au furat-o pe Maya.

"Azi, de ziua fiicei mele, am primit toti un cadou 'minunat'. O persoană 'binevoitoare' s-a gândit că nu mai avem nevoie de Maya şi şi-a însuşit patrupedul nostru drag, mai pe sleau, a furat-o... din curte, din Beregsău Mare.

Maya, un Akita american, a fost furată din curtea casei din Beregsau MareVezi 2 imagini în Galerie

Suspiciunea de furt vine în urma dovezilor, plasa împletită a fost tăiata la colţul gardului şi închisă inapoi cu bucăți de sârmă ruginite, cel mai probabil găsite la casa vecină aflată în construcție. Fac un apel pe această cale, dacă cineva o vede pe Maya să mă contacteze pe facebook.

Maya este femelă de Akita american în vârsta de 1 an şi 7 luni, este blândă si de culoare maro cu alb. Este microcipată şi înregistrată în registrul de evidență al câinilor cu stăpân pe numele meu. Nici nu stiu cum sa ne bucuram de ziua de naștere a fiicei mele", a scris Ovidiu Keresztes pe Facebook.