Fetița de 7 ani împușcată de polițiștii din Maramureș, într-o urmărire la Poienile de sub Munte a în afara oricărei pericol. Copila a fost transportată la spital, cu o rană la picior, după ce polițiștii au fost cei care i-au acordat primul ajutor.

O fotografie apărută joi seară o arată pe fetița împușcată în compania a doi polițiști. Copila are un bandaj la piciorul drept, în zona în care a fost rănită de glonț.

Articolul continua dupa recomandari

Pe cap, fetița are șapca unui polițist. Este pe pat, lângă surioara sa. Celălalt polițist pare să îi aplice în zona rănii două comprese improvizate, din două pungi cu plante.

Fetița împușcată primește primul ajutor de la polițieVezi 2 imagini în Galerie

Polițiștii i-au acordat fetiței primul ajutor după ce au găsit-o rănită în mașină. Apoi, au preluat-o, iar copila a fost dusă la spital, unde e în afara oricărui pericol.

Copila, surioara ei mai mică și un adolescent de 16 ani erau într-o mașină radiată și cu numere false, al cărei șofer a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor.

Incidentul a continuat cu o urmărire în care polițiștii au tras focuri de armă și au rănit-o pe fetiță. Șoferul a abandonat mașina și cei trei copii și a continuat să fugă. A fost prins într-o livadă și încătușat de polițiști.