O fetiță de 7 ani a fost dată dispărută în Sibiu, de 2 săptămâni, după ce a plecat de la domiciliul din Mălâncrav, împreună cu tatăl ei, de origine iraniană. Poliția Română, care a lansat un apel pentru găsirea copilei, spune că totul s-a întâmplat după o ceartă între părinți.

Conform polițiștilor, fetița are înălțimea 1,10 metri, 26 - 30 de kilograme, păr șaten, fir lung, ușor ondulat, faţă ovală, ten alb, constituție atletică, corespunzătoare vârstei. Se numește Djabbapoor Alieh și a plecat pe 30 iulie, împreună cu tatăl ei, într-o direcție necunoscută. Conform unor apeluri lansate și pe Facebook, bărbatul ar fi de origine iraniană.

Articolul continua dupa recomandari

Polițiștii spun că mama fetiței a fost cea care a anunțat dispariția, pe 31 iulie, la 3.00 dimineața. Femeia a transmis celor de la IPJ SIbiu că s-a certat cu soțul ei, iar scandalul a degenerat în acte de violență. Bărbatul a luat fetița și a plecat de acasă.

Dispariția copilei a fost anunțată și pe site-ul Poliției Române, unde a fost lansat și un apel.

”Cetăţenii care pot oferi informaţii pentru găsirea copilei sunt rugați să sune gratuit la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, transmit polițiștii.