Oroare într-o scoală din localitatea Bistriţa Bârgăului, Bistriţa Năsăud. Suparat ca o eleva scoasa la tabla nu a stiut raspunsul corect, invatatorul pensionar si suplinitor a pus mana pe un aratator si i-a tras fetitei cateva lovituri peste spate, fund si picioare.

Speriata, fetita a urina pe ea.

Articolul continua dupa recomandari

Conducerea scolii ar fi aflat cu stupoare de acest incident si a inceput o ancheta.

Mama fetitei a depus plangere impotria dascalului atat la politie, cat si la inspectoratul scolar.

Dragota Dumitru in varsta de 64 de ani, dupa 46 de ani de activitate la catedra, in prezent pensionar, a fost rechemat  sa o suplineasca pe invatatoarea clasei a 4-a deoarece acesata este concediu de cresterea copilului. Ce s-a intamplat la o ora de matematica in urma cu doua zile este greu de crezut. Invatatorul recunoaste, insa, tot.

Mama a aflat cu stupoare ce s-a intamplat dupa ce a fost sunata de alte mamici care au copiii in clasa cu Ionela. La inceput fetita a negat ca i s-ar fi intamplat ceva dupa care a marturisit totul. Mama s-a facut foc si para si a depus plangeri impotriva invatatorului atat la inspectoratul scolar cat si la politie.

Indicatiile inspectoratului scolar adresate consiliului de administrare a scolii au fost ca dascalul sa-si inceteze activitatea de luni. Politia il va cerceta pentru comportare abuziva.