Un nou caz şocant stârneşte revoltă în rândul opiniei publice. Ieri, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat în vârstă de 52 de ani, bănuit că a abuzat sexual o fetiţă de 9 ani.

Ancheta a fost declanşată în urma unei plângeri penale în care o femeie reclama că în data de 7 mai, în jurul orei 19.30,  fiica sa în vârstă de 9 ani a fost agresată sexual în timp ce se afla în scara blocului de domiciliu, de pe raza sectorului 6.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţişti din cadrul Secţiei 21 au demarat investigaţiile, iar la data de 8 mai a fost identificat un bărbat în vârstă de 52 de ani, bănuit de comiterea faptei.

individul a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la data de 7 mai 2018, în jurul orei 17.30, în timp ce fetiţa se juca în fața blocului de domiciliu, a fost abordată de bărbat, fost locatar al imobilului, care a condus-o în scara blocului şi a atins-o în zonele intime. 

Minora a reușit să scape, profitând de un moment de neatenție al bărbatului, fugind spre casă.

Cercetările sunt continuate  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  agresiune sexuală, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.