O fetiţă de 12 ani din Ilişeşti e în comă, după un accident teribil. Directorul tehnic al Direcţiei Tehnice Suceava a lovit-o cu BMW-ul X5 pe trecerea de pietoni. Alte două copile, care traversau în acelaşi timp, au scăpat ca prin minune de impactul cu bolidul.

Fetiţa, fiica unui fost viceprimar din Ilişeşti, după cum scrie presa suceveană, traversa în dreptul şcolii din localitate, pe trecerea de pietoni, alături de două prietene. Valerian Solovastru, directorul tehnic al Direcţiei Silvice Suceava, la volanul unui BMW X5, a lovit-o în plin, pe prima bandă, pe o porţiune de şosea cu două benzi pe sens.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 3 imagini în Galerie

Copila a fost aruncată câţiva metri pe şosea. Fata de 12 ani a fost preluată de o ambulanță în stare gravă, în comă de gradul III, stare critică, fractură de bază de craniu, traumatism cranio-cerebral sever, fiind internată pe Secția de Reanimare. 

Vezi 3 imagini în Galerie

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi neacordare de prioritate la trecerea de pietoni.