Două fete din Alba Iulia au dispărut de la o casă de copii și sunt date în urmărire încă din decembrie, anul trecut.

Polițiștii fac apel la populație, pentru a obține informații care să ajute la găsirea cât mai rapidă a fetelor.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţiştii din Alba caută două minore: Ana Teodora Oprean și Elena Danciu

Poliţiştii din Alba anunță că sunt în căutarea a două minore, care au plecat dintr-o casă de tip familial din Alba Iulia şi nu au mai revenit până în prezent.

Potrivit polițiștilor, la sfârşitul lunii decembrie 2018, minorele Oprean Ana Teodora, de 17 ani şi Danciu Elena, de 16 ani, au plecat din casă şi nu au mai revenit.

Oprean Ana Teodora - dispărută

Oprean Ana Teodora a dispărut și este căutată de PolițieVezi 3 imagini în Galerie

Minora are următoarele semnalmente: Înălţime 1,55- 1,60 m, greutate 50- 55 kg, faţă ovală, păr vopsit blond, lung, ochi căprui, ten deschis. La data plecării, aceasta purta geacă şi pantaloni roz cu albastru.

Danciu Elena - dispărută

Elena Danciu a dispărut și este căutată de PolițieVezi 3 imagini în Galerie

Minora are următoarele semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate 45- 50 kg, faţă ovală, păr brunet, de lungime medie, ten măsliniu, ochi căpriu, iar pe mâna stângă are un tatuaj cu inscripţia „LOVE”.

La data plecării, aceasta purta geacă scurtă, neagră, blugi negri tăiaţi şi încălţăminte de culoare neagră.

Fetele sunt dispărute de aproape o lună

Încă de la momentul dispariţiei, au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorelor, acestea fiind date în urmărire la nivel național, însă, până în momentul de faţă nu au fost identificate.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea lor sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție, sau să lase un mesaj pe Pagina de Facebook Observator.