Două eleve de la Liceul ”Mihail Sebastian” din Brăila, ambele în vârstă de 15 ani, sunt căutat naţional şi internaţional, după ce au fost date dispărute de familiile lor. Fetele ar fi plecat, ieri, de la ore, însă nu au mai ajuns acasă. 

Luni, 3 februarie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, s-a prezentat o femeie, de 32 de ani, din Brăila şi a sesizat dispariţia fiicei sale, Colgiu Gabriela Antonia, în vârstă de 15 de ani, din Brăila. 

Articolul continua dupa recomandari

Fata a dispărut de la data de 3 februarie, în jurul orei 15.00, când a plecat în mod voluntar şi nu a mai revenit.

Semnalmente Antonia Gabriela Colgiu: înălţime 160 de cm, aproximativ 50 de kg, constituţie atletică, păr şaten, ochii căprui. 

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: purta o geacă de culoare aurie, din fâş, pantaloni tip blugi, rucsac şcolar de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport.

Colega de bancă, Andreea Nicoleta, dispărută și ea

În aceeaşi seară, la ora 20.15, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila s-a prezentat un tânăr, de 28 de ani, din Brăila şi a sesizat dispariţia surorii sale, Pătrânoiu Andreea Nicoleta, tot de 15 ani. În jurul orei 15.00, minora a plecat în mod voluntar şi nu a mai revenit.

Semnalmente Andreea Nicoleta Pătrănoiu: înălţime 165 de cm, aproximativ 55 de kg, constituţie atletică, păr brunet, lung, ochii căprui.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: purta o geacă de culoare negru, pantaloni tip blugi, de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport, de culoare alb.

”Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că cele două minore, colege de bancă, la un liceu de pe raza municipiului, au plecat, împreună, după terminarea orelor de curs şi până în prezent nu au mai revenit”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Pentru Colgiu Gabriela Antonia şi Pătrânoiu Andreea Nicoleta s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.