Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost încătuşat de poliţiştii din Bucureşti după ce a atacat şi încercat să violeze mai multe fete în lifturile unor blocuri.

Bărbatul a fost acuzat de tentativă de viol şi tâlhărie calificată şi riscă să îşi petreacă următorii ani după gratii.

Articolul continua dupa recomandari

Mai mult, suspectul a fost eliberat din închisoare anul trecut după ce a ispăşit o pedeapsă pentru crimă.

Atacurile perversului au început pe 1 aprilie, atunci când a prins o fată de 24 de ani în liftul unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei.

Suspectul a lovit-o pe tânără de mai multe şi a încercat să o violeze, însă nu a reuşit, motiv pentru care i-a furat o sumă de bani şi s-a făcut nevăzut.

Pe 8 aprilie, acelaşi individ a atacat o femeie în vârstă de 70 de ani căreia i-a furat un telefon mobil din geantă.

Pe 21 aprilie, în jurul orei 22.00, bărbatul a intrat în liftul unui bloc din Sectorul 2 împreună cu o tânără de 22 de ani.

Folosind acelaşi mod de operare, suspectul a lovit-o pe fată de mai multe ori, a încercat să o dezbrace şi apoi i-a furat portofelul şi a fugit.

"În noaptea de 22 aprilie a.c., în jurul orei 04.00, a fost depistat şi identificat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, în sarcina căruia a fost reţinută săvârşirea faptei reclamate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la viol şi tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor", se arată într-un comunicat al Poliţiei.