Fenomenul Zombie continuă să facă victime. Un timișorean aflat în trafic a filmat un tânăr care abia se putea ține pe picioare, în timp ce căuta, derutat, un obiect pe jos.

O înregistrare făcută în Timișoara, la intersecția Splaiului Tudor Vladimirescu cu bulevardul Ion Dragalina, arată un tânăr ce pare a fi sub influența drogului Zombie. 

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul, aflat într-o evidentă stare de derută, se adăpostise în zona toaletelor publice, în momentul în care a fost surprins de un martor.

Eram în trecere și am observat. L-am strigat, nimic. Nu puteam opri că eram în coloană dar mi-am dat seama că este fenomenul Zombie”, povestește timișoreanul care a trimis imaginile pe adresa redacției tion.ro.

Potrivit sursei citate, martorul a sunat rapid la 112, iar spre locul în care se afla tânărul a plecat un echipaj medical de prim-ajutor. 

Nu este primul caz în care substanțele psihotrope fac victime în rândul tinerilor. Pe data de 7 aprilie, un tânăr din Brăila, sub influența drogului, a fost filmat în timp ce merge pe o stradă din oraș, printre mașini, fără pic de instinct de conservare.

La începutul lunii aprilie, un tânăr a fost filmat în Satu Mare, iar la finalul lui martie, alți tineri au fost surprinși în Timișoara.