Înjunghiată de soţ, la câteva zile după ce a refuzat un ordin de protecţie care l-ar fi ţinut departe de ea. Este tragedia prin care a trecut o femeie din Vaslui, care a considerat că este mai bine să se împace cu soţul. Acum, se află pe patul de spital.

Cei doi soţi nu se înţeleg de mulţi ani, spun vecinii, şi tot timpul la ei în casă sunt certuri şi bătăi. Chiar de faţă cu cei trei copii, toţi mici.

Articolul continua dupa recomandari

În urmă cu 10 zile, femeia a obţinut un ordin de protecţie provizorie împotriva soţului. În faţa judecătorilor însă, l-a iertat şi s-a împăcat cu el.

Bărbatul nu s-a potolit, iar sâmbătă după amiază, s-au certat din nou. De data aceasta, nu a mai ţinut cont de nimic şi a înjunghiat-o. Femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

Pacienta a fost găsită de către echipajul medical conștientă şi cooerentă. Prezenta o plagă toracică, declarând că a fost înjunghiată de soțul său și a fost stabilizată

În apărarea sa, individul susţine că soţia l-a înşelat cât timp a fost plecat la muncă, în străinătate. Spune că şi-ar fi neglijat şi copiii şi i-a abandonat la părinţii ei.

Soţ: Eu am fost în Germania și ea vb și cu un coleg de muncă și cu un coleg de la firmă și m-a făcut de râs. De la băutură, de la ea. Ea umblă cu mai mulţi bărbaţi. Asta o recunosc.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru vătămare corporală, dar judecătorii au decis să fie cercetat sub control judiciar.

Acum, poliţiştii au emis un nou ordin provizoriu de protecţie. Femeia are nevoie de câteva zile de spitalizare ca să se vindece.