Noi detalii teribile ies la iveală în cazul celor două femei găsite moarte într-un apartament din Târgu Jiu, din zona Lido. Surse din anchetă spun că femeia de 42 de ani a ținut în casă cadavrul bunicii aproape 2 ani, pentru a-i încasa pensia.

Nepoata bătrânei de 90 de ani s-a mutat la Târgu Jiu după ce a rămas șomeră. A venit ca să aibă grijă de bunica sa. A ținut însă secretă moartea femeii.

Articolul continua dupa recomandari

Surse din anchetă spun că părinții femeii, care locuiesc în alt județ, știau că bătrâna este în viață și e îngrijită de nepoată. În schimb, vecinilor din bloc ea le-ar fi spus că bunica s-a mutat la țară, în localitatea Albeni, menționează aceleași surse.

Duminică, însă, femeia de 42 de ani ar fi primit un telefon din partea tatălui, care i-ar fi transmis că vine la Târgu Jiu pentru a face cumpărături la un depozit de materiale de construcții și că vrea să o vadă și pe bătrână, cu această ocazie. Polițiștii investighează dacă acest moment are legătură cu gestul extrem al femeii, de a se spânzura, mai spun surse din anchetă.