O femeie luată la ocazie în Filiaşi a fost atacată în maşină de şofer: "Nu-ţi fie frică, nu sunt Dincă!", îi spune acesta, fără să ştie că e înregistrat.

Povestea a fost semnalată pe Facebook de Avizier Filiaşi. Incidentul a avut loc în urmă cu aproximativ o lună. Femeia a urcat într-o maşină Opel de culoare închisă, la volanul căreia se afla un bărbat de peste 50 de ani. După câţiva kilometri parcurşi, când cei doi au ajuns în dreptul unui câmp, şoferul a început să-i facă tot felul de avansuri. 

Articolul continua dupa recomandari

Femeia i-a cerut să înceteze şi a început să înregistreze cu telefonul ce spunea bărbatul, scrie Adevărul

"Acuma, na! Cum crezi tu, cum vrei tu! Dar eu te rugai frumos, dacă mă înţelegi. Dacă vrei să mă înţelegi, mă înţelegi. Nu forţez nota, nu-ţi mai zic... Te iau în maşină, de ce nu, doamne fereşte. Dar nu-ţi mai zic, dacă tu mă refuzi aşa dintr-o dată, na!... Toate rămâneau între noi! Deci nu se auzea absolut nimic. Un lucru mascat, e mascat... 

Totuşi ai putea să mă laşi, că nu-ţi fac altceva. Doar te pup jos de două ori şi revenim. Şi în rest... nimic, nimic, nimic.Nu se întâmplă nimic. Nu -ţi fie frică, nu îţi fie teamă că nu sunt Dincă. Ai văzut la TV? Nu vrei tu să mă laşi să te pup şi eu de două ori?", se aude pe înregistrare.

Sute de comentarii a strâns postarea cu înregistrarea audio, iar oamenii cereau să fie dezvăluită identitatea bărbatului. Poliţia nu a oferit deocamdată nici un punct de vedere, pentru că, halucinant, femeia nu a depus plângere.