O tânără de 21 de ani a fost înjunghiată mortal, vineri seara, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara. Agresorul a fugit imediat de la fața locului.

Update Suspectul a fost prins în jurul orei 22:30 în Timișoara de polițiști în timp ce se îndrepta spre Pădurea Verde, pe lângă calea ferată. Cosmin Titiș a fost dus în arestul Poliției Timiș, urmând să fie audiat.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit opiniatimisoarei.ro, atacul a avut loc în jurul orei 19:00, pe o alee, acolo unde tânăra se plimba cu o prietenă. 

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a tras-o deoparte pentru a-i vorbi, după care a scos un cuțit și s-a năpustit asupra ei, lovind-o puternic în gât, piept și față. Prietena victimei a asistat neputincioasă la întreaga scenă.

Criminalul a fugit imediat de la fața locului

Suspectul căutat de polițiști se numește Cosmin Titiș, are 31 de ani și este fără ocupație, informează pressalert.ro. Bărbatul ar fi originar din localitatea hunedoreană Lupeni.

Prietena victimei a sunat imediat la 112, iar mai multe echipaje de poliție și ambulanță au pornit spre locul incidentului.

Femeia a fost preluată în stop cardio-respirator, fiind resuscitată minute în șir pe aleea din parc, iar ulterior transportată la spital. Din păcate, tânăra s-a stins din viață.

Fugatul este căutat chiar în aceste momente.

Din primele informații, se pare ca gelozia i-ar fi întunecat mințile.