Descoperire macabră în gospădăria un bărbat din localitatea Războieni – Ocna Mureș, în județul Alba. Poliţiştii au găsit ascuns într-o anexă a casei cadavrul unei femei care fusese dată dispărută în 17 februarie.

Potrivit IPJ Cluj, în noaptea de joi spre vineri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au efectuat percheziții pe raza localității Războieni, județul Alba.

Articolul continua dupa recomandari

În urma acestora, oameni legii au descoperit cadavrul unei femei din Cluj care fusese dată dispărută la poliţie în data de 17 februarie.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Alba, bănuit de uciderea femeii.

După ce ar fi săvârșit crima, bărbatul ar fi ascuns cadavrul femeii într-un coteț de lângă casa sa, transmis jurnaliştii de la alba24.ro.

Ce spune Poliţia Cluj

"La data de 27/28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au efectuat percheziții pe raza localității Războieni, județul Alba. În urma acestora, a fost descoperit cadavrul femeii a cărei dispariție a fost adusă la cunoștința organelor de poliție în data de 17 februarie a.c..

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Alba, bănuit de uciderea femeii.

Conform investigațiilor efectuate până în prezent, la data de 8 februarie a.c., femeia în cauză s-ar fi deplasat în mod voluntar la domiciliul bărbatului, unde ar fi avut loc un conflict spontan între cei doi, context în care bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri care au condus la decesul acesteia.

Ulterior, bărbatul ar fi ascuns cadavrul femeii într-o anexă a clădirii în care acesta locuia.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj".