Un poliţist din Olt este acuzat că şi-a desfigurat propria mătuşă! A atacat-o în faţa a doi martori şi a lovit-o până când femeia a căzut inconştientă. Victima apucase să sune la 112 şi tot scandalul ar fi fost înregistrat la telefon. Chiar şi aşa, agentul a fost eliberat imediat după audieri, deşi martorii spun că nu e prima oară când e violent.

Lovită din cap până în picioare, femeia de 49 de ani abia mai poate să vorbească.

Articolul continua dupa recomandari

CORNELIA STOICA, victimă: Mă bătea cu pumnii, cu picioarele. Pe spate, la ureche.

De pe patul de spital, povesteşte cum propriul ei nepot, agent de poliţie în Potcoava, Olt, a desfigurat-o.

CORNELIA STOICA, victimă: M-a chemat la el să mă intrebe cât ii iau ca sa ii dau cu lavabila in casa. Mi-a rupt hainele, m-a dezbracat. A vrut să profite de mine.

Poliţistul ar fi fost beat, acuză femeia, şi a atacat-o în faţa a doi martori. Cumnatul ei, şi o tânără care locuieşte cu chirie în casa agentului ar fi văzut totul. Dar niciunul nu a intervenit. Din mâinile agentului, victima a reuşit să sune la poliţie.

CORNELIA STOICA, victimă: Am sunat la 112 si le-am spus că sunt agresată. Şi am lăsat în continuare pe speaker. El nu a văzut că sunt pe speaker. Imi zicea că îmi face groapă cu cazmaua şi mă îngroapă acolo

Femeia a ajuns la spital în stare gravă.

ALINA HRUBARU, medic: Cu politraumatisme. Cu marci traumatice, echimoze la nivelul cefalic. Acuze dureroase la torace, membre superioare si inferioare.

Agentul de poliţie a fost reţinut de colegii lui. Dar, după audieri, a fost eliberat.

CRISTIAN GEORGESCU, purtător de cuvânt al IPJ Olt: Inspectoratul de politie Olt nu tolerează astfel de comportamente. Impotriva agentului fiind dispusă cercetarea prealabilă.

Nicuşor Rotaru lucrează în poliţie de mai bine de cinci ani. În tot acest timp, ar fi fost implicat în mai multe scandaluri, dar a reuşit să rămână angajat în Ministerul de Interne.

”Are pistolul luat pentru, tot așa, abuzuri. A vrut să-i împuşte pe taică-su şi pe maică-sa”, spune o vecină.

Poliţistul acuzat de loviri şi alte violenţe nu a putut fi contactat.