Un mesaj primit pe telefon a salvat la limită viaţa unei femei de 58 de ani din Vaslui. Era în maşina oprită pe marginea drumului, când o bară metalică desprinsă dintr-un TIR în mers i-a spart parbrizul şi i-a trecut razant pe lângă cap. Femeia a supravieţuit miraculos doar pentru că, în acel moment, se aplecase să ia telefonul din suport. Soţul ei, aflat la volan, le-a povestit reporterilor Observator momentele de coşmar.

Un mesaj a fost miracolul care i-a salvat viaţa femeii în vârstă de 58 de ani. În maşina oprită pe marginea drumului, telefonul a sunat ca o premoniţie.

Articolul continua dupa recomandari

”Se uita în telefon. Dacă nu se uita în telefon. Soţia mea nu era în viaţă acum, vă spun sincer!”, spune soțul femeii.

Două secunde mai târziu, o bară metalică lungă de câţiva metri, desprinsă dintr-un TIR aflat în mers, a străpuns autoturismul de la un capăt la altul.

Costică Ferenţ, soţul femeii: Prin spate, a intrat ţeava aia. Soţia era acolo şi a avut noroc că se uita la telefon şi era cu capul mai jos. Foarte mare noroc a avut. Vă spun sincer! Dumnezeu ne-a ajutat totuşi. Că de acolo vine, de la el.

Video:

Cei doi soţi abia vizitaseră o mănăstire din Vaslui. Accidentul neobişnuit s-a produs pe drumul spre casă. Şoferul tirului tocmai descărcase transportul de cereale la o societate agricolă din apropiere. În viteză, prelata remorcii s-a desprins cu tot cu ţevile care o susţineau. Bara metalică a intrat prin lunetă, a trecut razant pe lângă capul femeii şi a spart şi parbrizul.

Marius Stanciu, purtător de cuvânt IJSU Vaslui: La sosirea echipajelor de intervenţie, persoana în cauză era conştientă şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu traumatism craniocerebral.

Femeia a fost rănită doar la o ureche.

Costică Ferenţ, soţul femeii: Putea fi mai rău. Mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat. Aştept să merg la spital să o văd.

Poliţiştii urmează să stabilească a cui este vina pentru accident. Au deschis deja un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul care nu a asigurat tirul ar putea fi acuzat de neglijenţă.