Femeia care şi-a ucis nepoţica, la Petrova, a fost live pe Facebook la volan, cu sticla de bere la gură, în ziua accidentului. În maşină e şi fetiţa care a murit după 8 ore, precum şi frăţiorul ei. 

O fetiţă de 13 ani a murit duminică seara între Leordina şi Petrova, în Maramureş, în maşina condusă de mătuşa ei, o femeie de 36 de ani. Fratele fetiţei, 10 ani, precum şi o altă femeie aflată în maşină, au suferit răni grave. Alţi doi oameni, din alt autoturism, au fost răniţi.

Articolul continua dupa recomandari

În accident au fost implicate două autovehicule. Iar în urma impactului violent au rezultat şase victime. Femeia de 36 de ani care a provocat accidentul, conducea dinspre Leordina spre Petrova cu cei doi copii în maşină. 

Localnicii din zonă spun că ar fi văzut-o consumând alcool în Leordina. Totodată, în portbagajul maşinii, poliţiştii au găsit o ladă plină cu sticle de bere. Martorii susţin că s-ar fi angajat în depăşire pe o porţiune de drum drept, cu viteză şi fără să se asigure. Moment în care a izbit în plin un autoturism care circula regulamentar din sens opus. 

Şoferiţa a decedat pe loc, iar nepoata acesteia a fost resuscitată minute în şir de medicii ajunşi la faţa locului, însă în zadar. Fratele micuţei a fost transportat la spital în stare gravă. 

În cealaltă maşină, două victime au rămas încarcerate, una dintre ele fiind scoasă de martorii accidentului. Din impactul violent, ambele maşini au fost pur şi simplu dezmembrate.

Pe Facebook a apărut o înregistrare video cu șoferița, Adriana B. (36 ani), care conducea autoturismul VW în timp ce bea dintr-o sticlă de bere și nu purta centura de siguranță.

Îmaginile video au fost urcate de o altă femeie, pasageră în autoturismul respectiv, cu 7 ore înainte de se produce tragedia de pe DN18, dintre Petrova și Leordina. Șoferița părea bine dispusă și conducea fără să îi pese de nimic. Nici măcar de siguranța ei. Ba mai mult, la un moment dat femeia se înfruptă cu sete din berea care era pusă lângă schimbătorul de viteze.