Femeia-jandarm, bătută cu bestialitate, noaptea trecută, în Piaţa Victoriei, este în continuare în spital cu numeroase răni la cap şi abdomen.

În urma analizelor efectuate la spital, medicii au descoperit că tânăra nu are fractură de coloană cervicală, însă are numeroase alte leziuni şi traumatisme.

Articolul continua dupa recomandari

În această dimineaţă, în spitalele din Bucureşti mai erau internate zece persoane rănite în urma protestului violent de noaptea trecută.

Dintre acestea, patru erau internat la Spitalul Universitare, iar şase la Spitalul Floreasca.

La Floreasca, printre cei şase răniţi se numără şi patru jandarmi.

Medicii au anunţat că femeia-jandarm, în vârstă de 20 de ani, nu are fractură de coloană cervicală, însă are numeroase contuzii craniene şi toracice, precum şi numeroase leziuni.

Un alt jandarm a fost diagnosticat cu traumatism de coloană cervicală după ce a fost lovit cu picioarele de manifestanţi.

Potrivit datelor oferite de spitalele din Bucureşti, noaptea trecută, 85 de oameni au primit îngrijiri medicale, iar 75 dintre ei au fost externaţi:

- 50 la Spitalul Floreasca;

- 20 la Spitalul Universitar;

- 15 la Spitalul Elias.

În Piaţa Victoriei, echipajele medicale de urgenţă au asistat 455 de persoane, majoritatea ca urmare a contactului cu substanţe iritante şi altele cu atacuri de panică.