Două femei au fost găsite moarte într-un apartament din Târgu Jiu. Potrivit echipelor de intervenție din Gorj, una dintre victime era spânzurată, în timp ce cealaltă era moartă de aproximativ doi ani, spun surse din anchetă.

Alerta a fost dată luni de o vecină din bloc, care era îngrijorată de faptul că nu răspunde nimeni în apartament. O echipă de salvare formată din pompieri și polițiști a intervenit. A găsit o femeie de 42 de ani, care era spânzurată. În locuință au văzut apoi și cadavrul mumificat al bunicii victimei. Femeia de 90 de ani era moartă de circa doi ani, conform unor surse din anchetă.

Articolul continua dupa recomandari

„O femeie a sunat la numărul unic de urgenţă 112 sesizând faptul că la apartamentul unei vecine, din blocul Lido, nu mai răspunde nimeni. La fata locului s-au deplasat poliţişti şi lucrători ISU care au dislocat usa şi au identificat cadavrul unei femei de 42 de ani, din Tg Jiu, spânzurată cu o curea de suportul perdelei şi cadavrul mumificat al unei femei, de 90 de ani, bunica persoanei spânzurate. Ambele cadavre au fost transportate la SML pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor deceselor", a transmis IPJ Gorj.

Conform regulii, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Investigația este derulată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Tg Jiu.