Mihaela Miloiu, o fată în vârstă de numai 18 ani, din Galaţi, este una dintre victimele proxeneţilor din Câmpulung care au obţinut peste 2 milioane de euro de pe urma fetelor obligate să se prostitueze.

Mihaela a fost racolată de proxeneţii din Câmpulung în anul 2016, prin metoda 'Loverboy'. Unul dintre suspecţi a profitat de situaţia tinerei şi a făcut-o să se îndrăgostească de el, iar ulterior a dus-o în Franţa şi a obligat-o să se prostitueze.

Articolul continua dupa recomandari

Pe 30 noiembrie 2016, Mihaela a fost ucisă de un client în localitatea Sullens, aproape de Lausanne, corpul său fiind găsit la aproximativ două săptămâni de la crimă.

Cadavrul Mihaelei avea 26 de lovituri de cuţit, însă medicii legişti aveau să descopere că tânăra nu a murit înjunghiată, ci din cauza pumnilor primiţi în faţă care i-au zdrobit maxilarul şi toţi dinţii.

Pentru a-i putea stabili identitate, anchetatorii francezi au apelat la numeroase tehnici, printre care reconstrucţia 3D, verificarea amprentelor, analizarea dosarelor cu dispăruţi sau găsirea unor martori.

Mihaela a fost identificată după ce ADN-ul ei a fost comparat cu ADN-ul mamei sale din Galaţi.

Criminalul ei, un bărbat de 30 de ani, din localitatea Doubs, a fost găsit după zece luni, după ce poliţiştii au descoperit că în ziua crimei a mers la un spital din zonă pentru a primi îngrijiri medicale la o mână.

Bărbatul a fost arestat în noiembrie 2017, iar anul trecut a încercat să se sinucidă în închisoare.