Caz şocant în Dâmboviţa! O copilă de 14 ani a fost găsită plină de sânge, de un paznic, pe o stradă din Pucioasa. Omul a dus-o la spital, iar medicii au alertat politia. Ancheta demarată a scos la iveală un abuz îngrozitor. Şoferul microbuzului şcolar a întreţinut relaţii sexuale cu ea, după ce i-a lăsat pe ceilalţi elevi acasă. Individul a fost reţinut.

O fată de 14 ani - elevă în clasa a noua la Liceul Tehnologic din Pucioasa este victima unui șofer de microbuz școlar. Copila a fost găsită de un paznic, speriată şi dezorientată, în timp ce rătăcea plină de sânge pe străzile din oraş.

Articolul continua dupa recomandari

Matei Eugen Cristian, paznic: Am vazut o tanara, un copil, ghemuita, alba la fata. Se simtea rau. Am intrebat-o ce s-a intamplat. Era incoerenta. Mi-a spus prima data ca nu stiu, apoi ca sangerez.

Bărbatul a dus-o la spitalul din Târgovişte. Aici, medicii au operat-o de urgenţă pentru hemoragie internă. Apoi, au anunţat autorităţile.

Matei Eugen Cristian, paznic: Nu mi-a spus nimeni nimic. Se presupunea. fel de fel de versiuni. Am intrebat-o "A profitata cineva de tine?", a spus ca nu.

Iniţial, eleva a refuzat să le povestească anchetatorilor ce s-a întâmplat. Ba chiar i-a indus în eroare şi le-a spus că patru bărbaţi au agresat-o în spatele unui bloc. Într-un final, a recunoscut că a avut relaţii sexuale cu şoferul microbuzului şcolar. Relaţia dintre ei este mai veche, a mărturisit ea. Ieri, după orele de curs, bărbatul a lăsat toţi copiii acasă, iar pe fată a dus-o într-un apartament unde au întreţinut relaţii sexuale.

MARIUS CREŢU proprietarul casei: Ar fi intretinut raporturi sexuale in casa mea, pur si simplu! Avea grija de tatal meu, totul a fost in regula, dar sincer nu ma asteptam sa faca asta vreodata.

Şoferul microbuzului are 44 de ani este căsătorit şi are o fiică apropiată ca vârstă de victima sa, 13 ani. Primăria din Pucioasa îl angajase pentru transportul elevilor Liceului Tehnologic care locuiesc lângă oraş.

Constantin Ana, primar Pucioasa: Era unul dintre cei mai serioşi angajaţi ai noştri. Categoric o să caut în regulamentele interne soluţie pentru a-i desface contractul de muncă. Nu poţi să mai ai încredere într-un asemenea om.

Mai mult, individul riscă până la cinci ani în spatele gratiilor pentru act sexual cu un minor. Victima şi cele două surori ale ei sunt crescute doar de tată, după ce mama lor a plecat în străinătate. Copila va fi consiliată de un psiholog.

În urmă cu trebui luni, un caz asemănător a revoltat o ţară întreagă. O fată care avea tot 14 ani a fost filmată plină de sânge şi vizibil speriată pe o stradă din Galaţi, lângă o maşină de poliţie. Agenţii, o femeie şi un bărbat, au vorbit cu ea din maşină fără ca vreunul dintre ei să coboare şi să îi ofere ajutor. Fata suferise răni grave după un act sexual cu un băiat cu un an mai mare decât ea. Anchetatorii au stabilit că a fost vorba despre un act sexual consimţit.