Fata din Oradea, care a încercat să sară de la balconul unui apartament, nu a fost sechestrată, iar în momentul în care a provocat scandalul era drogată cu prenadez.

Madona, aşa cum este ea cunoscută în Oradea, în vârstă de 17 ani, a fugit de mai multe ori dintr-un centru de plasament din oraş.

Articolul continua dupa recomandari

Ieri, tânăra a fugit din nou din centru şi a fost găsită pe stradă de un băiat care a încercat să o ajute, după ce a văzut starea în care aceasta se afla.

Fata din Oradea era căutată de Poliţie şi a acceptat ajutorul băiatului, astfel că cei doi au mers la apartamentul tânărului.

La un moment dat, băiatul a plecat de acasă şi a lăsat-o pe fata de 17 ani, singură în casă.

Madona, fata din Oradea care a încercat să sară de la balcon, era drogată cu prenadezVezi 2 imagini în Galerie

Madona a băut şi s-a drogat singură în apartament

Între timp, fata ar fi consumat băuturi alcoolice şi s-ar fi drogat cu prenadez, iar spre seară a ieşit la balconul apartamentului şi a început să ţipe că este sechestrată şi că se va arunca.

Vecinii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit pentru salvarea ei.

Tânăra a fost scoasă pe balcon de pompieri şi predată unui echipaj medical.

Pe targă, tânăra a recunocut că băiatul în apartamentul căruia stătea a ajutat-o şi că nu se afla acasă în momentul în care a început scandalul.

Medicii au stabilit că fata nu avea urme de violenţă pe corp. Mai mult, tânăra a recunoscut că a băut alcool şi s-a drogat cu prenadez.

După ce i-au fost acordate îngrijiri medicale, Madona a fost internată într-o secţie de Psihiatrie.