O fată de 14 ani a murit într-un accident cumplit, ieri seară, în judeţul Suceava, la ieşire din Rădăuţi spe Frătăuţi.

Miercuri, în jurul orei 17.00, Valerian Juncu, de 18 ani, din Șaru Dornei, conducea autoturismul Seat Toledo, dinspre Măneuți spre Rădăuți. Pe scaunul din dreapta faţă se afla Valentina Luchian, de 14 ani, din Vatra Dornei. 

Articolul continua dupa recomandari

Ajungând la intersecția cu DJ 178 C, şoferul nu a observat indicatorul ”STOP” și a pătruns în intersecție, intrând violent cu autoturismul într-un cap de pod.

Doi tineri au fost implicaţi în seara de miercuri, 6 noiembrie, într-un accident rutier care s-a produs la ieşirea din Rădăuţi spre FrătăuţiVezi 2 imagini în Galerie

Accident mortal în Rădăuţi, Seat Toledo făcut praf într-un cap de pod

În urma impactului devastator, cei doi tineri nu au rămas încarceraţi. Echipele de prim ajutor sosite la faţa locului au găsit-i pe fată inconştientă, dar cu semne vitale.

Atât Valentina, cât şi şoferul de 18 ani au fost transportați la spital, însă fata nu a mai putut fi salvată. Valerian a fost dus cu ambulanța la Spitalul Rădăuți, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean Suceava, potrivit stiridinbucovina.ro.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele acestuia, poliţia a întocmit dosar penal privind infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.