Naomi Maria-Magdalena Manolescu, o fată de 16 ani, din Petrila, a fugit din nou de acasă. Minora a fugit de la domiciliu de trei ori numai în acest an, iar poliţiştii au căutat-o de fiecare dată.

Istoria s-a repetat pe 8 aprilie, când mama fetei a mers la Poliţia Petrila ca să anunţe că nu ştie nimic de ea şi nici nu o poate contacta telefonic.

Articolul continua dupa recomandari

Naomi Maria-Magdalena Manolescu a dispărut din nou de acasă

Poliţiştii informează că tânăra are o înălţime de 1,50 m, greutate 40 kg, ochi căprui, păr şaten închis lung până la baza umerilor, forma feţei ovală, bărbie îngustă, urechi normale.

Are şi un tatuaj în formă de cheia sol, o inimioară şi litera „D” pe partea posterioară a palmei, în zona degetului mare, precizează mesagerulhunedorean.ro

Poliţiştii au demarat o serie de verificări şi activităţi de căutare în vederea depistării tinerei, faţă de care urmează a fi solicitată urmărirea naţională.

Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la depistarea minorei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să lase un mesaj pe pagina de Facebook Observator.